Rittenadministratie

Wat doet ritten-administratie.nl?

Het bijhouden van een rittenadministratie vergt normaal erg veel tijd. Dankzij ritten-administratie.nl is dat niet meer zo. Door volautomatische track ‘n trace via een onzichtbaar te installeren tracking device hoeft u niet langer handmatig een rittenadministratie bij te houden. De web applicatie van ritten-administratie.nl doet dit voor u!

Automatische rittenadministratie
Stap 1

Installatie tracking device in voertuig

Een klein tracking apparaat wordt in uw voertuig geïnstalleerd (indien gewenst kunt u de installatie ook zelf uitvoeren, dit is heel eenvoudig). Dit zogenaamde tracking device bevat een GPS sensor en een GPRS modem zodat het apparaat kan communiceren met onze beveiligde server omgeving. Dankzij het gebruik van moderne hardware is de ontvangst van GPS signalen altijd optimaal en kan het apparaat eenvoudig onzichtbaar geïnstalleerd worden. Het apparaat kan bijvoorbeeld onder het dashboard worden geplaatst, zonder dat dit invloed heeft op het ontvangen van het GPS signaal.

Stap 2

Live doorgifte voertuig- en ritgegevens beveiligde server

Het device peilt constant de status van uw contact, de snelheid en richting van uw voertuig en de actuele locatie. Het GPRS modem in het apparaat heeft contact met een mobiel netwerk, via het dat netwerk worden de GPS meetgegevens continu aan onze beveiligde serveromgeving doorgegeven. Hierdoor is niet alleen achteraf rittenadministratie mogelijk, maar ook het live volgen van voertuigen.

Stap 3

Rapportages bereikbaar via web-applicatie

De applicatie van ritten-administratie.nl is overal ter wereld bereikbaar via een browser. De intuïtieve interface maakt het maken en beheren van rit rapportages verbazingwekkend eenvoudig. Genereer zelf PDF of Excel rapportages of bekijk in de browser alle gereden ritten op de kaart via de historie module. Het is mogelijk om binnen de applicatie per rit alle details op te vragen, krijg inzicht in alle positiemeldingen of bekijk de gereden snelheden via een grafiek of op de kaart.

Helder. Overzichtelijk. Gebruiksvriendelijk.

De online applicatie is op een heldere manier vormgegeven met gebruiksvriendelijkheid voorop. Via een overzichtelijk menu zijn de verschillende modules bereikbaar voor het volledig beheren van uw wagenpark. Binnen deze modules word op een duidelijke manier alle belangrijke ritinformatie weergegeven.

Gebruiksvriendelijke online applicatie
Bekijk wat automatische rittenadministratie voor u kan betekenen
Neem contact met ons op!